W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

F1-ict Boekhouding

F

1-ICT is een ervaren en gespecialiseerd administratie kantoor.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van de ICT specialist. Bijvoorbeeld de applicatie ontwikkelaar, autocad tekenaar, netwerk/hardware specialist. Wij zijn bekend met de wensen van de klant, de eisen die de belasting stelt en branche gerelateerde organisaties.

 

Onze kosten

Wij werken met vaste maandelijkse tarieven die 25 procent lager zijn dan het gemiddelde! De kosten administratie zijn laag, maar het aanbod van diensten groot. Wij hebben daarom twee pakketen ontwikkelt. Het opstart pakket en het ZZP pakket. Verder zijn er natuurlijk ook extra diensten voor u. Het zijn vaste maandelijkse bedragen dus u komt niet voor verrassingen te staan.

 

Onze doelstelling

Een van onze doelstelling is om de klant administratief vrijheid te geven, zodat er meer tijd beschikbaar voor leukere en belangrijke activiteiten. Zoals uw familie, werk, studie en hobby. Daarnaast is vrijheid van handelen belangrijk, zodat de klant niet gebonden is aan langlopende contracten, softwareprogramma’s, adviseurs.
Bij ons staat de klant centraal, dus luisteren wij goed naar de wensen van de klant. Wij stellen oprecht interesse in zijn onderneming. Wij streven om een goede relatie op te bouwen voor een lange periode.

 

Onze voordelen

U bespaart veel kostbare tijd en energie. Vooral bespaart u in kosten administratie, omdat deze veel lager liggen als het landelijke gemiddelde. Wij bieden de klant een vast pakket voor een vast en lage vergoeding per maand. De klant heeft zekerheid, controle en regelmaat. Bovendien komt de klant niet voor verrassingen te staan.

 

Onze kracht

 1. Duidelijke afspraken
 2. Vaste lage tarieven
 3. Geen verassingen
 4. Ondernemer krijgt meer tijd.
 5. Lage kosten administratie

 

Detachering

Als de belastingdienst eist dat u meerdere opdrachtgevers heeft voor de starters aftrek, dan kunt u altijd ons boekhoudkantoor informeren. Wij kunnen voor u factureren. Ook heeft F1-ict contact met meerdere bedrijven die op zoek zijn naar goed personeel. Wellicht hebben zij opdrachten voor u. Bel ons voor meer informatie.

 

Specialisme

 1. Boekhouding
 2. Jaarrekeningen
 3. IB aangifte
 4. Belastingen

De specialisatie ligt vooral bij zelfstandige ondernemers en kleine aannemers.
Met name de onderstaande:

 • Autocad tekenaar
 • Software developer
 • Infra structuur Hardware
 • ICT Shop