W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Fimes Boekhouding

F

IMES is een ervaren en gespecialiseerd administratiekantoor.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van de medische specialist. Bijvoorbeeld de maatschappen, psycholoog, oogarts, tandarts, fysio therapeut. Wij zijn bekend met de wensen van de klant, de eisen die de belasting stelt en branche gerelateerde organisaties.

 

Onze voordelen

U bespaart veel kostbare tijd en energie. Vooral bespaart u in kosten administratie, omdat deze veel lager liggen als het landelijke gemiddelde. Wij bieden de klant een vast pakket voor een vast en lage vergoeding per maand. De klant heeft zekerheid, controle en regelmaat. Bovendien komt de klant niet voor verrassingen te staan.

 

Onze doelstelling

Een van onze doelstelling is om de klant administratief vrijheid te geven, zodat er meer tijd beschikbaar voor leukere en belangrijke activiteiten. Zoals uw familie, werk, studie en hobby. Daarnaast is vrijheid van handelen belangrijk, zodat de klant niet gebonden is aan langlopende contracten, softwareprogramma’s, adviseurs. Bij ons staat de klant centraal, dus luisteren wij goed naar de wensen van de klant. Wij stellen oprecht interesse in zijn onderneming. Wij streven om een goede relatie op te bouwen voor een lange periode.

 

Onze administratie kosten

Wij werken met vaste maandelijkse tarieven die 25 procent lager zijn dan het gemiddelde! De administratie kosten zijn laag, maar het aanbod van diensten groot. Wij hebben daarom twee pakketen ontwikkelt. Het opstart pakket en het basis pakket. Verder zijn er natuulijk ook extra diensten voor u. Het zijn vaste maandelijkse bedragen dus u komt niet voor verrassingen te staan.

 

Onze kracht

 1. Duidelijke afspraken
 2. Lage kosten administratie
 3. Vaste lage tarieven
 4. Geen verassingen
 5. Ondernemer krijgt meer tijd.

 

Specialisme

 1. Boekhouding
 2. Jaarrekeningen
 3. IB aangifte
 4. Belastingen

De specialisatie ligt met name bij de onderstaande ondernemers:

 • Apotheker
 • Fysiotherapeut
 • Masseur
 • Podotherapeut
 • Psycholoog
 • Medisch specialist
 • Tandarts

 

Pakketten

Wij bieden de klant een vast pakket aan diensten voor een vaste administratie kosten vergoeding per maand en dat heeft vele voordelen. De klant heeft zekerheid, controle en regelmaat op de uitgaven. Bovendien komt de klant niet voor verrassingen te staan.

 

Werkzaamheden

 1. Archiveren administratie
 2. Invoeren financiële gegevens in software programma
 3. BTW aangifte
 4. Opstellen balans
 5. Opstellen verlies & winst rekening
 6. Aangifte inkomstenbelasting opdrachtgever & partner
 7. Aanvragen VAR verklaring
 8. Schatting IB komende periode