W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Wfas Boekhouding

W

FAS is een ervaren en gespecialiseerd administratiekantoor dat beschikt over lage kosten administratie.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen in van de agrarische sector. Bijvoorbeeld de landbouw, bollenteelt en kassenteelt. Wij zijn bekend met de wensen van de klant, de eisen die de belasting stelt en branche gerelateerde organisaties.

 

Onze doelstelling

Een van onze doelstelling is om de klant administratief vrijheid te geven, zodat er meer tijd beschikbaar voor leukere en belangrijke activiteiten. Zoals uw familie, werk, studie en hobby. Daarnaast is vrijheid van handelen belangrijk, zodat de klant niet gebonden is aan langlopende contracten, softwareprogramma’s, adviseurs.
Bij ons staat de klant centraal, dus luisteren wij goed naar de wensen van de klant. Wij stellen oprecht interesse in zijn onderneming. Wij streven om een goede relatie op te bouwen voor een lange periode.

 

Onze voordelen

U bespaart veel kostbare tijd en energie. Vooral bespaart u in kosten administratie, omdat deze veel lager liggen als het landelijke gemiddelde. Wij bieden de klant een vast pakket voor een vast en lage vergoeding per maand. De klant heeft zekerheid, controle en regelmaat. Bovendien komt de klant niet voor verrassingen te staan.

 

Onze kosten

Wij werken met vaste maandelijkse tarieven die 25 procent lager zijn dan het gemiddelde! De administratie kosten zijn laag, maar het aanbod van diensten groot. Wij hebben daarom twee pakketen ontwikkelt. Het opstart pakket en het basis pakket. Verder zijn er natuulijk ook extra diensten voor u. Het zijn vaste maandelijkse bedragen dus u komt niet voor verrassingen te staan.

 

Onze kracht

 1. Duidelijke afspraken
 2. Vaste lage kosten administratie
 3. Geen verassingen
 4. Ondernemer krijgt meer tijd.

Specialisme

 1. Boekhouding
 2. Jaarrekeningen
 3. IB aangifte
 4. Belastingen

De specialisatie ligt vooral bij zelfstandige ondernemers en kleine aannemers.
Met name de onderstaande:

 • Landbouwer
 • Veeteelt
 • Kassenteelt
 • Hoveniers
 • Tuinders
 • Manege
 • Agri taxatereurs
 • Agri winkels